VOOR ZIEKENHUIZEN
Geen zwervende stoelen,
tevreden bezoekers,
geen kosten
VOOR ADVERTEERDERS
Mogelijkheden om te
adverteren in ziekenhuizen
PARTNERS
Deelnemende
ziekenhuizen

Gratis duwstoelen voor ziekenhuizen

Ze zijn onmisbaar voor ziekenhuizen en hun bezoekers: de servicestoelen bij de ingangen. Elke dag maken duizenden mensen er gebruik van.

Ze duwen er een familielid of bekende in voort, of laten zich rijden. Bij Vitrina weten we dat het belangrijk is dat er voldoende stoelen bij de ingang staan. En hoe prettig het is, als ze gemakkelijk mee te nemen zijn, comfortabel zitten en zich goed laten besturen.

Vitrina voorziet bijna alle Nederlandse en een aantal Belgische ziekenhuizen gratis van servicestoelen. Onze stoelen hebben een muntjessysteem, zoals winkelwagentjes. Bezoekers krijgen hun muntstuk terug als ze de stoel weer in de rij terugzetten. Hoe kunnen we onze stoelen gratis aanbieden? Onder de armleuningen is een paneel voor adverteerders bevestigd. En zo heeft iedereen er plezier en profijt van. Ziekenhuizen en hun bezoekers beschikken gratis over comfortabele servicestoelen en bedrijven laten zich dag en nacht zien in de drukbezochte openbare ruimtes, zoals de entree, horeca, de gangen en de wachtruimtes.

Bekijk deze korte video over goodwill-reclame!

Privacy statement